TÉLÉCHARGER PARDON OMRI DE CHEB WISSEM GRATUIT

Je bent teruggekomen vandaag, ik heb je gemist, en vandaag lachen de mensen met jouw. Ik hoop dat je bij me blijft, waarom heb je me verraden, mijn liefste? Me has humillado sin piedad! De magrebijnse jeugd verkiest deze song vanwege zijn gevoelens en malancolie. Tu es revenue aujourd’hui! Op het einde van de Ramadan, kon men kennis maken via de Facebook met de de Rai zanger Cheb Wissem. Traduction de Houssine Alaoui Chrifi.

Nom: pardon omri de cheb wissem
Format: Fichier D’archive
Système d’exploitation: Windows, Mac, Android, iOS
Licence: Usage Personnel Seulement
Taille: 31.53 MBytes

Voici la traduction en anglais: De waarheid, ik hou nog van jouw,maar het is niet gemakkelijk jouw, mijn liefde van gisteren, te vergeten. Mijn waardigheid laat me niet toe om terug te keren naar jouw, Je hebt jouw weg gekozen. Tu eliges tu camino y tu destino Ma dignité ne me permet pas de revenir auprès de toi. Traduction de Houssine Alaoui Chrifi. Comme les gens ils disent!

Ik hoop dat je bij me blijft, waarom heb je me verraden, mijn liefste?

Je huilt vandaag en probeert deze tragedie te vergeten, maar het is vandaag te laat, mijn waardigheid laat dit niet toe. Mijn ogen huilen, je parxon mijn hart geraakt.

Voici donc la traduction des paroles en français: Como la gente dice lo peor se acaba! Voici la traduction en espagnol. Tu pleures aujourd’hui en me suppliant d’oublier cette « trahison », mais il est aujourd’hui trop tard, ma dignité ne me le permets pas.

  TÉLÉCHARGER DPGTOOLS DS GRATUITEMENT

Ma dignité ne me permet pas de revenir auprès de toi. Je dis pardon, Ma Vie dans le sens, ma chérie.

pardon omri de cheb wissem

Here the translation of lyrics in english: De waarheid, ik hou nog van jouw,maar het is niet gemakkelijk wisaem, mijn liefde van gisteren, te vergeten. Dit met behulp van simpele videobeelden. Deze is met positieve kritieken van de fanclub en Magrebijnse gemeenschap onthaald.

Pardon Omri _ Cheb Wissem

Pardon Omri es wkssem, mi vida, mi amor Mi dignidad no me permite volver a ti. Mijn antwoord est sorry, liefste, mijn waardigheid laat dit niet toe. Paroles – Télécharger ici. The author of the song tried to express his feeling in the song by combining with the video images which are simple but have a very important psychological impact.

Een nieuwe melodie, getiteld Pardon Omri Ik vraag je om vergiffenis, mijn liefste werd gelanceerd.

Pardon Omri _ Cheb Wissem – CHEBWISSEMofficielmusic – You have the most precious –

Met songtekst probeert de zanger een expressie van gevoelens te uiten? Waarom ben je teruggekeerd? A la fin du RamadanCheb Wissem fait connaître via le groupe social Facebook, une chanson de raï parrdon intitulée Pardon Omri Pardon ma chérie! Me has humillado sin piedad!

Rémunération en droits d’auteur Offre Premium Cookies et données personnelles. Comme les gens ils disent! Pourquoi donc es-tu donc revenu à moi? Verraden in liefde is een tijdloos thema in de arabische pardpn. Op het einde van de Ramadan, kon men kennis maken via de Facebook met de de Rai zanger Wisesm Wissem. Mis ojos han llorado, porque has tocado mi corazón!

  TÉLÉCHARGER CDBURNERXP PORTABLE GRATUIT

Cheb wissem

Het slechte duurt niet eeuwig. Je bent teruggekomen vandaag, ik heb je gemist, en vandaag lachen de mensen met jouw.

pardon omri de cheb wissem

Tu as choisi ta route et ton destin De magrebijnse jeugd verkiest deze song vanwege zijn gevoelens en malancolie.

Ik heb gevonden wie me doet vergeten, ze kent tenminste de waarde van de liefde met zachtheid. Nu moet ik mijn hart verbranden, Zals de mensen me widsem. Mi respuesta es que lo siento cariño Pardon Omrimi dignidad no me lo permite.

pardon omri de cheb wissem

Je dis pardon, Ma Vie dans le sens, ma chérie Ma dignité ne me permet pas de revenir auprès wlssem toi.